Bella Alarie: Adaptasyon sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum..


Galatasaray kadın basketbol takımı
yeni sezon öncesi hazırlıklarına İstanbul'da sürdürdüğü çalışmalarla devam ederken, takımımızın yeni transferlerinin katılımıyla antrenmanlarda tempo yükselmeye başladı. Sarayın Sultanları'nda bu sezon takımın genç isimlerinden birisi olan Amerikalı uzun Bella Alarie, hem transferi hem de sezon öncesine dair Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. 

Öncelikle zaten biz gündelik hayatımızda maske ile ve birçok önlemle yaşıyoruz. Burada da aynı şekilde önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Basketbol izlemesi çok keyif veren bir şey ama seyircisiz olması bizi zorlayacak bir durum. Her anlamda önlemlerimizi alıp, testlere girip ciddiyeti elden bırakmamamız ve sezonu böyle sürdürmemiz gerekiyor. ABD'de çok seyahatte bulundum, ailemden uzak kaldığım dönemler oldu. Türkiye'de yaşamak, yeni bir ülke olduğu için çok farklı. Buradaki insanlar beni destekliyor ve buradaki adaptasyonumu kolaylaştırıyor. O yüzden böyle bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Tüm konsantrasyonum elimden geleni takıma vermek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.