BSL | Lige Efes yenilgisiyle başlıyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi ilk haftasında Galatasaray evinde Anadolu Efes'i konuk etti. İlk yarısı kıran kırana geçen maçın ikinci yarısında konuk ekip oyunun kontrolünü ele aldı ve sahadan 80-56 galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray lige mağlubiyet ile başladı. 

Galatasaray sezonun ilk maçına Daryl Macon - Yiğit Arslan - Göksenin Köksal - Brock Motum - Ayberk Olmaz ilk beşiyle başladı. Başa baş bir mücadeleye sahne olan maçın ilk çeyreği 20-20 eşitlikle sonuçlandı. İkinci çeyrekte de başa baş bir mücadele olurken konuk ekip Anadolu Efes'in 31-35 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

İkinci yarıya kötü başlayan Galatasaray, hücumda skor üretmekte zorlanırken savunmada da basit hatalar yaptı ve farkın açılmasına engel olamadı. Anadolu Efes üçüncü çeyreği 42-52 üstün tamamladı. Son periyotta da farkı açan konuk takım parkeden 56-80 galip ayrıldı. 

Takımımızda Darly Macon 21 sayı 5 ribaunt ve 5 asistle maçı tamamladı. Brock Motum ve Johnathan Williams 10'ar sayı ile çift haneli katkı veren diğer oyuncularımızdan oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.