Conor Hourihane, Galatasaray'a önerildi!

Conor Hourihane
Orta sahayı Etebo takviyesiyle güçlendiren Galatasaray, Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürürken gündeme başka bir isim daha geldi. Menajerler Cimbom'a Premier Lig ekiplerinden Aston Villa forması giyen Conor Hourihane'yi önerdi.

Asist Analiz'in haberine göre; Yeni sezon öncesi kadrosuna bir orta saha takviyesi daha yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da top koşturan 29 yaşındaki İrlandalı merkez orta saha oyuncusu Conor Hourihane'in Sarı Kırmızılılar'a önerildiği ortaya çıktı.

Kulübüyle iki yıllık daha sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcunun menajeri, Sarı Kırmızılılar ile yaptığı görüşmede söz konusu transferin kiralama bedeli olmadan satın alma opsiyonuyla gerçekleşebileceğini iletti. Cimbom, bu gelişme üzerine Trabzonspor'un da devrede olduğu oyuncu için transfer şartlarını incelemeye başladı.

CONOR HOURIHANE KİMDİR?
Profesyonel kariyerinde Ipswich, Plymouth ve Barnsley formaları da giyen Hourihane, geride kalan sezonda Aston Villa formasıyla çıktığı 34 karşılaşmada yedi gol ve beş asistlik bir performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.