Derbi öncesi Saracchi müjdesi!

Galatasaray'da iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marcelo Saracchi'nin Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimali belirdi. Başakşehir maçında sakatlanan Uruguaylı oyuncunun tedavi sürecinin olumlu geçtiği ve son kararı maç günü takım doktoru Yener İnce'nin vereceği açıklandı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başakşehir maçında sakatlanan ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Saracchi'nin derbiye yetişme ihtimali belirdi. Kulüp doktorları genç oyuncu için seferberlik ilan etmiş durumda. Fatih hoca, Uruguaylı futbolcunun durumuna bugünkü kamp öncesi son kez bakacak. Ancak kararın maç günü verilmesi de ihtimaller arasında.. Saracchi'nin Fenerbahçe maçına yetişmemesi halinde, sol bekte iki seçenek var. 

Hajduk Split karşısında iyi bir performans sergileyen Emre Taşdemir ile Martin Linnes forma için rekabete girmiş durumda. Terim, tecrübesi nedeniyle Linnes'i 1 adım önde görse de Emre ile sürpriz de yapabilir.

Eski Açık'ın yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin detaylı taktik analizini yaptı. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.