Ertuğrul Erdoğan: Galatasaray'a yakışan bir takım olacağız..


Galatasaray erkek basketbol takımı
, Anadolu Efes ile 26 Eylül Cumartesi günü oynayacağı ligin ilk hafta maçının hazırlıklarına devam ett. Yenilmez Armada'nın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, hazırlık döneminde bazı şanssızlıklar yaşadığını ve tam kadro idman yapamadıklarını belirterek her şeye rağmen Galatasaray'a yakışacak bir takım olacaklarını ifade etti.

Sezonu 17 Ağustos'ta açtığımız günden bu yana tam kadro bir tane antrenman yapamadık. Bir de uzun oyuncu arayışı bizi maalesef çok büyük sıkıntıya soktu. Johnathan Williams da çok geç katıldı. Talihsizlik, katıldığı gün Alex Hamilton ile aynı odadaydı. Antalya'ya gelir gelmez geri döndü. Bunları üst üste koyduğunuz zaman içinde bulunduğumuz fotoğraf insanları endişelendiriyor ama panik havamız yok. Sezon çok uzun. Biz yine 40 dakika mücadele eden bir takım görüntüsünde olmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için oynamak istiyoruz. Bizim mottomuz bu. Geçen sefer onun için sinirliydim. O mottonun, o görüntünün çok uzağındaydık. Maç kaybedebiliriz. İlk defa maç kaybetmedik. 

Çok farklı bir takım olmamız lazım. Birbirini tanımayan oyuncular grubu hakim. Bir de şöyle bir sıkıntı var. Eskiden çok yoğun beraber yaşayan bir ekiptik. Şimdi pandemiden dolayı herkes evinde kalıyor. Günde 2 saat antrenmanda görüşüyorlar. Bunlar da takım kimyasına etki eden şeyler. Hazırlık dönemi bizim açımızdan çok keyifli geçmedi. Sağlıklı kalabildiğimiz ölçüde yine Galatasaray formasına ve armasına yakışacak bir takım olacağımıza yürekten inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.