Euroleague Women'da gruplar yeniden düzenlendi!

Galatasaray kadın basketbol takımının yeni sezonda mücadele edeceği Euroleague Women organizasyonu yeni sezon öncesi formatını açıkladı. FIBA tarafından gerçekleştirilen resmi duyuruda bu sezon turnuvanın 3 ayrı etap olarak "bubble" şartlarında oynanacağı resmen açıklanırken, daha önce gerçekleştirilen grup kuralarında da bir takım düzenlemelere gidildi. 

FIBA tarafından yapılan resmi açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle geleceği merak konusu olan Euroleague Women organizasyonunun geleceği netleşti. 16 takımın dörderli gruplara ayrılacağı turnuvada, takımlar iki grup halinde iki farklı şehirde maçlarını oynayacak. Her grubun ilk 2 sırasına giren takımlar çeyrek finale yükselirken, üçüncü olup çeyrek finale kalamayan takımlar Eurocup Women'a geçiş yapmak yerine direkt olarak sezona nokta koyacak. 

Grup maçları iki aşamada (29 Kasım - 5 Aralık ve 17 - 23 Ocak tarihleri arasında) iki şehirde "bubble" ortamında oynanacak. Çeyrek final maçları da 14-20 Mart tarihleri arasında bubble ortamında oynanılan şehirlerin dışında, üçüncü bir şehirde gerçekleştirilecek. 

Grup 1: Kursk, Nadezhda, Avenia, Miskolc-İzmitspor eşleşmesinin galibi
Grup 2: Fenerbahçe, USK Prag, ASVEL, Gdynia
Grup 3: UMMC Ekaterinburg, Riga, Schio, Girona - Sepsi eşleşmesinin galibi
Grup 4: Galatasaray, Bourges, Landes, Sopron


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.