Fatih Terim: Konuşulan rakamlar Marcao için az!

Galatasaray, Belhanda ve Babel'in golleriyle Hajduk Split'i 2-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde adını play-off turuna yazdırdı. Teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

BU BANA ÇOK ŞEY İFADE EDEN BİR ROTASYON
Biraz geniş bir rotasyon oldu ama bana çok şey ifade eden bir rotasyon. Her oyuncum hazır olursa rahat götüreceğiz 50-60 maçı. Biraz riskliydi ama hayat risk. Onları da görmem lazımdı artı bazı oyuncularımız hiç durmamıştı sezon başından beri.

BELHANDA'YI ŞUT ATMAYA İKNA ETTİK
Taylan bizim yeni kazancımız. Herkes izin var ama ona yok. Bizde veya başka takımlarda oynamadığı zamanlara saysın bunu. Onun dinlenme gibi bir lüksü de olmamalı. Maşallah iyi gidiyor, daha da iyi şeyler yapacağız, inanıyorum. Belhanda'dan normalde beklememiz gereken bu. Onun yeteneğinde bir oyuncu için beklemek gereken bu. Çeşitli nedenler, sebepler... Yoksa ilk 2 sene şampiyonlukta da önemli şeyler yaptı. Onu 18'e sokmayı becerdik, şut atmaya ikna ettik.

KONUŞULAN RAKAMLARIN MARCAO İÇİN AZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Marcao aldığımızdan beri gelişen, müthiş bir sol ayağı olan, iyi profesyonel. Konuşulan rakamların az olduğunu düşünüyorum Marcao'ya, her geçen gün üzerine koyarak devam edecek. Sayın yönetimimiz Galatasaray lehine bir şey uygun görürlerse, onu paylaşırız. Bu ne ilk derbi, ne de son derbi. Bugünümüz, burada kalsın. Derbi günü sonrasında da, öncesinde de konuşuruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.