Galatasaray, Stanislav Ivanov'u bitiriyor!

Stanislav Ivanov

Galatasaray'da transfer mesaisi hızlandı. Cimbom'un daha önce de transfer listesinin üst sıralarında bulunan Stanislav Ivanov ile sözleşme imzalanacağı iddiası var. Hücum oyuncusu ile Galatasaray arasındaki görüşmelere Bulgar basınında yer verildi. 

Bulgar basınında yer alan habere göre; Stanislav Ivanov'un yeni durağı Türkiye. Oyuncu Galatasaray'a gideceğinden emin. Levski'nin genç yıldızı Stanislav Ivanov, Galatasaray'ın yeni transferi olacak. Bulgar kulübü ve Türk ekibi yakında transferi tamamlayacak. Ivanov uzun süredir Türk devinin scout ekibi tarafından takip ediliyor. Öte yandan teknik direktör Fatih Terim tarafından da transferi onaylandı. Edinilen bilgilere göre Galatasaray şu anda transfer pazarlığında. Galatasaray ve Levski Sofya yetkilileri anlaşmaya çok yaklaştı. Ivanov'un yeni durağı İstanbul olacak.

STANISLAV IVANOV KİMDİR?

21 yaşındaki futbolcunun hücumda farklı mevkilerde de forma giymesi Galatasaray'ı en çok cezbeden durum. Ivanov, hem kanatta hem de ileri uçta oynayabiliyor. Ayrıca fırsat verilirse forvet arkasında da başarılı performans sergileyebiliyor.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Levski Sofya genç yıldızı için Galatasaray'dan 700 bin euro almayı planlıyor. Bir Alman kulübü de onu istedi ancak aynı ücreti veremedi. Galatasaray, bu transferde başarılı oldu. (Fanatik) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.