Galatasaray'da Belhanda'nın geleceği!

Younes BelhandaGalatasaray'da bir yıllık sözleşmesi kalan ve transfer listesinde yer alan Younes Belhanda için ayrılık çanları çalıyor. Cimbom'da orta sahaya yapılacak transferlerle birlikte Belhanda'nın takımdan ayrılması bekleniyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda için karar aşamasına gelindi. Belhanda'nın sözleşmesinin yenilenmemesi durumunda indirime yanaşmayacağını bir kez daha tekrarlamasından sonra görüşmeler kesildi.

30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın başına kalırken, Etebo ile birlikte bir orta saha alınması halinde Belhanda'nın sarı - kırmızılı formayı giymesi oldukça zor olacak.

📺 Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! ↡↡

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.