Galatasaray'dan Clement Grenier hamlesi!

Clement Grenier

Orta sahayı Etebo takviyesiyle güçlendiren Galatasaray, Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürürken gündeme başka bir isim daha geldi. Fransız basınının iddiasına göre Cimbom, Clement Grenier için temaslara başladı. 

Galatasaray'da Etebo transferine rağmen orta sahaya bir takviye daha yapmak adına arayışlar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Rennes'in başarılı orta saha oyuncusu Clement Grenier için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.  Fransız gazeteci Manu Lonjon ise geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Fransız oyuncu için temaslarda bulunduğunu aktardı. 

CLEMENT GRENIER KİMDİR? 

Rennes'in orta saha rotasyonundaki isimler nedeniyle yeni sezonda forma şansı bulması zor gözüken Grenier'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Olimpik Lyon altyapısında yetişen Grenier, daha sonra Lyon, Roma, Guingamp formaları giymiş ve 2018'de 4 milyon Euro karşılığında Rennes'e transfer olmuştu. 29 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar da 5 kez Fransa Milli Takımı forması giymeyi başardı. 

📺 Galatasaray'ın yeni transferi Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! ↡↡

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.