Galatasaray'ın yeni sponsoru Naturelgaz!

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı yeni sezon öncesi çalışmalarını İstanbul'da sürdürürken, yeni bir sponsorluk anlaşması açıklandı. Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra yeni sezonda Basketbol Şampiyonlar Ligi organizasyonunda boy gösterecek olan Yenilmez Armada, forma sırt sponsorluğu için Naturelgaz ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz ile taşımalı doğal gaz sektörünün öncülerinden Naturelgaz arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. 'Temiz enerji temiz çevre' sloganıyla çevreye saygılı bir şekilde ekonomiye değer katan Naturelgaz, Galatasaray Basketbol Takımı sponsorluğu ile Türk basketboluna da önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Naturelgaz'a 'Yenilmez armada ailesine hoş geldin.' diyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.