Murillo yeniden gündeme geldi!

Luyindama'nın sakatlığı sonrasında geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'ın gündeminde yer alan Kolombiyalı savunmacı Murillo için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Avrupa kulüplerinin Marcao'ya olan ilgisi sonrasında yüksek teklif gelmesi halinde değerlendirme kararı alan Galatasaray yönetimi, savunmaya alternatif ismi şimdiden belirledi. 

İtalyan basınında yer alan haberlerde; geçtiğimi sezon başında ve devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelen Jeison Murillo konusunda yeniden nabız yoklandığı belirtiliyor. Kolombiyalı stoperin devre arasında gittiği Celta Vigo'dan geri döndüğü ve yeni sezonda da farklı bir takımda oynamasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi. Murillo konusunda istekli takımlar arasında Galatasaray ile birlikte İtalya'dan Fiorentina, İspanya'dan Cadiz Alaves ve Real Sociedad'ın olduğu da vurgulandı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Sampdoria'dan kiralamaya çalıştığı Murillo konusunda yaptığı girişimler sonuçsuz kalmış ve kariyerinde Barcelona, Inter gibi takımlarda da oynayan Kolombiyalı, La Liga'yı tercih etmişti. 1992 doğumlu savunma oyuncusu, Celta Vigo'da 18 maça çıkmış ve bu maçların 17'sinde ilk 11 oynamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.