William D'Avila o ismi önerdi




Galatasaray'ın son yıllarda kadrosuna kattığı birçok futbolcunun menajerliğini yapan William D'Avila, son olarak Etebo'yu sarı-kırmızılı takıma kazandırmıştı. Ünlü menajerin bir oyuncusunu daha Galatasaray'a getirebileceğini Mustafa Cengiz yönetimine ilettiği öğrenildi. İşte o isim ve detaylar belli oldu

Galatasaray yönetimiyle arası bir hayli iyi olan D'Avila, Hollanda'nın Groningen takımında forma giyen Azor Matusiwa'yı da getirebileceğini yönetime iletti. Ünlü menajer, Angola asıllı Hollandalı ön liberonun tam Galatasaray'a göre bir isim olduğunu ifade etti.. Etebo'ya onay veren Fatih Terim'in, 22 yaşındaki Matusiwa'yı da diğer adaylarından olumlu yanıt gelmezse gündemine almayı düşündüğü belirtildi.

AZOR MATUSIWA KİMDİR?
28 Nisan 1998 yılında Hollanda'da dünyaya gelen Azor Matusiwa, 2011 yılında başladığı futbolculuk kariyeri boyunca Hollanda'dan dışarı çıkmadı. Genç ön libero, sırasıyla Wasmeer, Aşmere City ve Ajax'ın altyapı takımlarında forma giydikten sonra 2018-19 sezonunun devre arasında Ajax tarafından De Graafschap takımına kiralandı. Burada yarım sezon forma giyen Matusiwa geçtiğimiz yılı ise Groningen takımında geçirdi. Groningen'de geçen sezon 26 resmi maçta görev yapan genç oyuncu, gol veya asist katkısı yapamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.