Yeni transferlerden açıklamalar!


Kadınlar Basketbol Süper Ligi
'nde ligin ilk haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray kadın basketbol takımı çalışmalarını sürdürürken, takımımızın yeni transferlerinden Zofia Hruscakova ve Anete Steinberga kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 

Takıma son katılan isimlerden birisi olan Zofia Hruscakova "Burada olduğum için çok mutluyum. Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Maç maç gitmek daha önemli. Euroleague için bubble önemli bir çözüm. Baktığınızda burada önemli olan tek şey sağlık. Grubumuzda her takım zorlu. İyi bir takım kimyası yakaladığımız takdirde hedeflediğimiz amaçlar doğrultusunda Euroleague'den de istediğimiz sonuçları elde edebiliriz." ifadelerini kullandı.


Anete Steinberga ise yeni sezon için sabırsızlandıklarını belirterek, "Çok mutluyum. Her şey şu anda harika ilerliyor. Çok geniş tarihe sahip olan bir kulüpte yer almak gurur verici. Çok genç bir takımımız var. Şu anda herkes sezonun bir an önce başlaması için sabırsızlanıyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.