Younes Belhanda: Fatih Terim'le aram çok iyi!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna yapacağı takviyelerde finansal olarak kaynak yaratmak için satmaya hazırlandığı Younes Belhanda, geçtiğimiz günlerde beIN Sports'un Fransız edisyonuna açıklamalarda bulundu. Faslı oyuncu teknik direktör Fatih Terim ile aralarında iyi bir ilişki olduğunu ve sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtirken, transferi hakkında görüş bildirmedi. 

Gündemdeki konuları değerlendiren Younes Belhanda, Her şey yolunda. İlk maçta ilk galibiyetimizi aldık ve iyi bir başlangıç yaptık. Fatih Terim’le aramız her zaman iyiydi. İyi bir ilişkimiz olduğunu söyleyebilirim” dedi. Geçen sezonun kötü bitmesiyle ilgili de konuşan Belhanda, “Takım olarak kötü döndük. Şampiyonlar Ligi’nde kötü bir performans gösterdik. Takım içinde pek çok değişiklik oldu. Bu nedenle iyi bir dönüş yapamadık” dedi.

Boş tribünlere karşı oynamanın zorluğuna da değinen tecrübeli futbolcu, “Stadın boş olması çok şeyi değiştiriyor. Taraftarla beraberken futbol anlamında farklı bir takım olduğumuzun bilincindeyiz” açıklamasını yaptı. Belhanda, sezona 2 golle başlayan Falcao için de, “İlk geldiği zaman yeteneklerini sahaya yansıtma konusunda problem yaşadı ama sezon içerisinde düzeni yakaladı. İyi bir geri dönüş yaptı. Şu an formunu yakaladı ve tabii ki onun gibi büyük bir golcüyle oynamak benim için bir zevk.” yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.