Ahmet Çalık'ın yeni takımı belli oluyor..


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim
'in kadroda dördüncü stoper olarak değerlendirdiği Ahmet Çalık ayrılık için geri sayıma geçti.. Bir süredir kendisiyle ilgilenen Süper Lig ekipleriyle görüşen 26 yaşındaki stoper İttifak Holding Konyaspor ile anlaşma sağladı.

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da pek forma şansı bulamayan milli stoper Ahmet Çalık, İttifak Holding Konyaspor ile anlaşma sağladı. Marcao ve Luyindama ikilisinin dışında forma savaşında Ryan Donk'a takılan Çalık, önümüzdeki günlerde Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Hatırlanacağı üzere, teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz sezon Marcao - Luyindama ikilisinin sakatlığı sebebiyle forma giymediği dönemde bile Emin Bayram yada Taylan Antalyalı'yı stoper olarak görevlendirmişti. 

2017 yılında Gençlerbirliği'nden 2.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık, sarı-kırmızılı formayla toplamda 39 maça çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.