Belhanda'nın ayrılığı ikisini getirecek!


Galatasaray orta saha transferinde tekrar gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar, kapanışa günler kala uzun süredir gündemde olan iki yıldız için tekrar harekete geçiyor. Geçen sezon forma giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in oyun sisteminde önemli bir yere sahip olan Jean-Michael Seri zorunlu satın almasız kiralık, Lech Poznan'ın gelecek vaadeden merkez orta sahası Jakup Moder ise bonservisiyle birlikte isteniyor. Operasyonun finansal kaynağı ise Younes Belhanda olacak!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 5 Ekim'de kapanacak olan yaz transfer dönemi bitmeden, Galatasaray son bir orta saha operasyonuna daha başlıyor. Sarı- Kırmızılılar, Belhanda'dan gelmesi beklenen bonservis bedelini, iki önemli transferde kullanacak. Cim Bom'un ilk hedefi, teknik patron Fatih Terim'in isteği üzerine Seri... Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan 29 yaşındaki futbolcu için Fulham'la bir süredir pazarlıklar devam ediyor.

İngiliz kulübü, beklediği teklifler gelmediği için Seri'nin tekrar Galatasaray'a gitmesine artık sıcak bakıyor. Transferin önündeki tek engel, zorunlu satın alma maddesi. Sarı-Kırmızılılar bu maddeyi kaldırıp, 2 milyon Euro'ya Fildişi Sahilli futbolcuyu kiralamaya çalışıyor.

KİRALAMA TEKLİFİ RED EDİLMİŞTİ

Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süre meşgul eden bir diğer isim olan Jakub Moder'de de önemli bir gelişme yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar bu girişimden vazgeçti, vazgeçiyor derken, görüşmelerin yeniden başladığı öğrenildi. Lech Poznan'la temasa geçen Galatasaray Yönetimi, 21 yaşındaki futbolcuyu bu kez bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor. Belhanda'nın 7 milyon Euro'ya satılması halinde, 1 milyon Euro da elinde bütçesi bulunan Cim Bom, 8 milyon Euro'nun 2 milyonunu Seri'ye, 4-5 milyon Euro'yu da Moder'e ayıracak. Yine gidecek ve gelecek oyuncuların maliyetine göre bütçenin kalan son bölümünün ise kanat transferinde kullanılma planı var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.