Efe Güven: Gün geçtikçe daha da iyi olacağız..


Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta Elazığ İl Özel İdaresi'ne karşı kazanarak 3 maçlık galibiyet serisi elde eden Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Daha önce de söylemiştim gün geçtikçe daha iyi duruma geleceğiz. Bugün de iyi mücadele ettik. Savunmada istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Ara ara kopukluklar devam ediyor. Bu kopukluğu devamlılığa çevirmemiz lazım. 3 maçtır kazanıyoruz. Mutluyuz. Bütün oyuncularımız dönem dönem katkı veriyor. Bu bizim için en önemlisi. Rotasyona girebiliyoruz. Sekiz oyuncumuzdan sayı bulmuşuz. Tüm oyuncularımızın tamamından oyunun diğer bölümlerinde çok iyi katkılar alabiliyoruz. Takımımı tebrik ediyorum. Önümüzde Canik maçı var. Onun ardından da Botaş'a hazırlanacağız.  Her maç bir oyuncu ön plana çıkıyor. Bu maç Bella yeterli skor katkısı yapmadı; ama maç içerisinde çok fazla hırpalandı ama gerekli katkıyı verdi. Zofia da sistem içerisinde önemli katkılar verdi. Türk oyuncuların önemi Türkiye liginde ortaya çıkıyor. Birçok oyuncumuzdan önemli katkı aldık. Hepsini oyuna almaya çalışacağız. Anete de böyle bir oyuncu. İnşallah bu formunu devam ettirecek. Neden Euroleague oyuncusu olduğunu göstermeye başladı. Gün geçtikçe daha iyi takım olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.