Ertuğrul Erdoğan: İşler zora girince takım olmaktan çıkıyoruz!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 6.haftasında Aliağa Petkim'e konuk olan Galatasaray erkek basketbol takımı rakibi karşısında sahadan 19 sayılık farkla mağlup ayrılırken, baş antrenör Ertuğrul Erdoğan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Aliağa Petkim Spor'u tebrik ediyorum. Hak ettikleri maçı kazandılar. Maalesef hala sahada bir takım görüntüsü vermiyoruz. Maçın son bölümünde çok basit hatalar yaptık ve rakibe farkı açma şansı verdik. Bu son maçlarda bir alışkanlığa dönüştü. Ne zaman işler zora girse takım birbirinden ayrı oynamaya başlıyor. Biliyoruz bu süreç çok zor ama bu süreci atlatacağımızı, takım olarak tekrar sahada mücalede etmeyi, birlikte oynamayı ve formanın hakkını sonuna kadar vermeyi bilen bir takıma dönüşmeyi umuyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.