Falcao'dan mesaj var: Çift forvette daha iyiyim!


Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin uzağında kalan Radamel Falcao bu sezona iyi başlamış olmasına karşın son iki maçtaki etkisiz görüntüsüyle dikkat çekti. Kolombiyalı yıldız oyuncu hücum hattında Mbaye Diagne ile rotasyona girerken, uzun bir aradan sonra çağırıldığı milli takım kampında geleceğine dair açıklamalarda bulundu! 

Kariyerimin sonuna yaklaştığımın farkındayım ve her idmandan zevk alıyorum. Türkiye Ligi’nde geçirdiğim zamanı pozitif buluyorum. Zamanla her şeyi öğrendim. Futbolla ilgili değişik duyguları var. Yakaladığım şansları değerlendirmeye çalıştım ve goller de attım. 9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao’yum.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.