Fatih Terim'den ekibine talimat!


Transfer döneminde beklenen orta saha ve hücum takviyelerini gerçekleştirmeyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kolları sıvadı.. Deneyimli teknik adam yardımcılarıyla ve sağlık kuruluyla yaptığı görüşmede sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Emre Akbaba'nın hazır hale getirilmesini istedi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da, hem UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers hem de ligde Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyetler moralleri bozdu. Teknik direktör Fatih Terim, kötü gidişatı durdurmak için teknik ekibe talimat verdi. Fenerbahçe, Rangers ve Kasımpaşa ile oynadığı maçlarda sadece 1 gol atabilen Galatasaray'da Terim, transferde beklentileri karşılanmayınca hücum sorununu Emre ile çözmeye karar verdi. Yardımcıları ile durum değerlendirmesinde bulunan İmparator, "Çift forvetle oynamayacağız. Emre Akbaba'yı hazırlayalım" talimatını verdi.

Taylan Antalyalı ve Younes Belhanda'nın önüne merkezde yer alacak Emre, ikinci forvet rolünü üstlenecek, adaşı Emre Kılınç kanada geçecek. Milli arada takımla çalışmalara başlaması beklenen Emre Akbaba'nın ekim ayı sonuna kadar fizik olarak yüzde yüz hazır hale gelmesi planlanıyor.




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.