Fatih Terim'den takıma: Nerede kalmıştık!

Galatasaray'da uzun bir süredir yaşanan soğuk savaş, hafta başında yönetim ve Fatih Terim'in yaptığı toplantının ardından resmen sona erdi. Sezonun kalan bölümü için tamamen saha içine odaklanması beklenen deneyimli teknik adam, dün Florya'da oyuncularıyla da özel bir toplantı gerçekleştirdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulüpte verilen birlik beraberlik mesajları, ilk etkilerini Florya'da gösterdi. Transfer döneminden bu yana hocayla yönetim arasında yaşanan ve son dönemde karşılıklı açıklamalarla ayyuka çıkan kriz, kulüp binasındaki toplantıyla bastırıldı. Bu görüşme sonrası çıktığı ilk idmanda takımını etrafında toplayan Fatih hocanın ilk sözü, "Nerede kalmıştık" oldu. 

Futbolcularına sezonun kalanıyla ilgili hedeflerini tekrar anlatan Terim, "Daha yapacak çok işimiz var. Herkes kendine gelsin. Yol kazası, formsuzluk, eksiklik vesaire bahaneler duymak istemiyorum. Ligin çok başındayız. Kazanılacak, kaybedilecek çok puan var herkesin önünde. Ama şundan emin olun ki, bu sezonki şampiyonluğu her şeyden çok istiyorum" diye konuştu. 

RAKİP ANALİZİ BAŞLADI

Daha sonra antrenmana devam edilirken, Terim'in yardımcısı Levent Şahin'in, performans ve analiz ekibiyle birlikte Ankaragücü'nü mercek altına aldığı ve detaylı bir rapor hazırlandığı öğrenildi. Fatih hoca, kritik maçın taktiğini ve 11'ini bu rapora göre güncelleyecek. Bugünkü idmanda da Ankaragücü mücadelesine yönelik provaların başlayacağı bildirildi. Kaleci antrenörleri de yine ilk 11'de şans bulması beklenen Okan Kocuk'u bu maça özel olarak hazırlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.