Hazırlık maçında gol sesi çıkmadı...


Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde  Ümit Milli Takımımız ile karşı karşıya geldi. Oynanan hazırlık maçında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Galatasaray,  Ümit Milli Takımımız karşısına Okan, Şener, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Belhanda, Ömer, Arda, Sekidika, Oğulcan, Diagne ilk 11'iyle çıktı. İkinci yarının başında Mbaye Diagne’nin yerine Kerem Aktürkoğlu oyuna girdi. 

Emre Akbaba ve Marcelo Saracchi, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı.  Taylan Antalyalı ve Oghenekaro Peter Etebo, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde tedavileri sonrası takımdan ayrı salonda çalışmalara başladı. 

Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.