Kaptanlık için 5 isim belli oldu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hem takım içerisinde ağabeylik yapacak hem de hiyerarşiye uygun bir kaptanlık sıralaması belirledi. Deneyimli teknik adam uzun bir aradan sonra yuvasına dönen Arda Turan'a kaptanlık bandını verirken, diğer isimleri de geçtiğimiz gün takıma açıkladı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem takım içi hem de saha dışındaki kaptanları belirledi. Selçuk İnan'ın futbola veda etmesinin ardından kaptanlık bandını geçen sene Fernando Muslera'nın yanı sıra Ryan Donk, Mario Lemina, Ahmet Çalık ve Emin Bayram gibi isimler takmıştı. Teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda takımın saha içerisindeki ve dışındaki liderlerini belirledi.

9 yıl aradan sonra camiasına geri dönen Arda Turan takımın bir numaralı kaptanı olurken, Rize deplasmanında ayağı kırıldığı için uzun bir süre takımdan uzak kalacak olan Fernando Muslera takımın ikinci kaptanı olacak. Bu isimlerin yanı sıra Ryan Donk ve Martin Linnes kaptanlık bandını taşırken, bu dörtlünün sahada olmaması halinde sezon başında Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Brezilyalı stoper Marcao takımın kaptanı olarak görev yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.