Ne tokat var, ne de kavga!


Süper Lig'e verilen milli arayı Florya'da gerçekleştirdiği çalışmalarla değerlendiren Galatasaray, hazırlık maçında Ümit Milli Takım ile karşılaştı. Florya'da oynanılan karşılaşmada Marcao ve Halil Dervişoğlu arasında "tokat atmaya" kadar gittiği iddia edilen gerginliğin sıradan bir gerginlik olduğu açıklanırken, maçın erkenden bitirilme sebebi de ortaya çıktı! 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Alanyaspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Ümit Milli Takım ile Cuma günü bir hazırlık maçı yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve Brendford forması giyen Milli oyuncu Halil Dervişoğlu gergin anlar yaşadı. İki oyuncu arasında çıkan tartışmada Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti. Olay sırasında ve sonrasında neler yaşandığı ortaya çıktı.

TOKAT YOK, YAĞMUR NEDENİYLE MAÇ İPTAL! 
Maçın 60. dakikasında Ümit Milli Takım'ın kazandığı duran topta Halil Dervişoğlu hakem düdük çalmadan topa vuruyor. Bunun üzerine itiraz eden Marcao ile Halil Dervişoğlu arasında itişmeli bir tartışma oluyor. Gerginlik veya tokat yok. Hakem Marcao'ya sarı kart gösteriyor ve iki oyuncu olayın ardından tokalaşıp barışıyor. Fatih Terim daha sonra Marcao'yu kenara alıyor ve oyuncusuyla konuşup sakinleştiriyor. 

Bu olay sonrası maç 10 dakika daha devam ettikten sonra yağışın arttığını gören deneyimli teknik adam, Tolunay Kafkas'a haber yollayıp yağıştan ötürü olabilecek kayarak müdahaleler sebebiyle gerginliğin daha fazla artmaması için maçı erken bitirmeyi teklif ediyor ve Tolunay Kafkas'ın da onayıyla mücadele erken bitiyor.

Ümit Milli Takım kanadından gelen bilgiler de Galatasaray'dan yapılan açıklamaları doğrular nitelikte.

HALİL DERVİŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA: TOKAT YOK!
Karşılaşmada Marcao ile gerginlik yaşayan ve "tokat atıldığı" iddia edilen milli oyuncu Halil Dervişoğlu bugün kişisel hesabından bir açıklama yaptı. Konunun basında lanse edildiği gibi olmadığını belirten Dervişoğlu "Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur ve sonrasında el verip, oyun devam etmiştir." ifadelerini kullanarak, çıkan haberleri yalanladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.