Sofiane Feghouli için karar verildi!

BŞB Erzurum deplasmanında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Sofiane Feghouli hakkında teknik direktör Fatih Terim, radikal bir karar verdi. Deneyimli teknik adam Cezayirli yıldız oyuncunun sakatlığı geçmesine rağmen kulübede oturtmaya devam decek.. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da belindeki ağrılar nedeniyle Erzurum maçında forma giyemeyen Feghouli, iyileşmesine rağmen bu hafta yine yedek kalacak. Teknik Direktör Fatih Terim’in, Ankaragücü karşılaşmasında Cezayirli futbolcuyu on birde oynatmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın maça sağ önde Emre Kılınç ve sol önde de Babel ile başlama eğilimde olduğu, ancak hafta boyunca oyuncuların idman performanslarının belirleyici olacağı belirtildi. Feghouli’nin antrenmanlarda istekli ve hırslı bir görüntü çizmesi durumunda Terim, sonradan da olsa oyuncusuna şans tanıyacağı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.