STSL | İsteksiz ve keyifsiz oyun..


Galatasaray, 
Süper Lig'in 4.haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı kırmızılı takım hafta içi oynadığı Rangers mücadelesi sonrası çıktığı Kasımpaşa maçında da sahadan mağlup ayrıldı. Kasımpaşa Beyoğlu derbisinden 1-0 galip ayrıldı. Maçın tek golünü ilk yarının sonunda Yusuf Erdoğan kaydetti.

2: Hakem Cüneyt Çakır oyuncuları 2 kez sarı kartla cezalandırdı. Bu kartların 1 tanesi Kasımpaşa'ya 1 tanesi Galatasaray'a çıktı.

3: Maçın yan hakemleri toplam 3 kez ofsayt bayraklarını kaldırarak oyunu durdurdular. Galatasaray 2 kez Kasımpaşa 1 kez ofsayta yakalandı.

7: Zorlu mücadelede Galatasaray'ın yeni transferi Oghenekaro Etebo dikkat çekti. Etebo 7 kez adam geçme denemesinin 7'sinden de başarıyla ayrıldı ve bu alanda açık ara liderliği sağladı.

12: Takımlar bu zorlu mücadelede pas arası kategorisinde birbiriyle yenişemediler. Her iki takım da 12'şer kez pas arası yaptı. Maçın en çok pas arası yapan ismi 5 kez pas arası yapan Oghenekaro Etebo oldu.

12: Galatasaray, Kasımpaşa kalesine toplam 12 kez şut çekti. Bu şutların 5 tanesi ceza sahası dışından çekildi. Çekilen şutlardan 3 tanesi kaleyi buldu. Sarı kırmızılı takımda Mbaye Diagne 2/2 şutlarda kaleye isabet sağladı. Kasımpaşa ise Galatasaray'ın kalesine toplam 12 şut çekti. Bu şutların 5 tanesi ceza sahası dışından olurken 8 tanesi kaleyi buldu. Aytaç Kara'nın çektiği 5 şutun 5'i de kaleyi buldu. Aytaç maçın en çok şut çeken ve en fazla isabetli şut çeken ismi oldu.

13: Zorlu mücadelede toplam 13 kez köşe vuruşu kullanıldı. Bu kornerlerin 7 tanesini Galatasaray kullanırken 6 tanesini Kasımpaşa kullandı.

14: Galatasaray, defanstan top uzaklaştırma alanında rakibinin gerisinde kaldı. Sarı kırmızılı takım 14 kez defanstan top uzaklaştırırken Kasımpaşa 24 kez top uzaklaştırdı. Maçın en çok top uzaklaştıran ismi Kasımpaşa'dan Julian Jeanvier (8) olurken Galatasaray'da Christian Luyindama 5 kez top uzaklaştırarak takımının en iyis oldu. 

26: Sarı kırmızılı ekip rakip ceza sahasına toplam 26 kez orta açtı bu ortaların 7 tanesi isabet buldu ve Galatasaray %27 oranında orta isabeti sağladı. Kasımpaşa ise Galatasaray ceza sahasına toplam 16 orta açtı ve bu ortaların 4 tanesi isabeti buldu. Takım %25 oranında orta isabeti sağladı. Maçın en çok orta açan ismi Emre Taşdemir'in açtığı 8 orta da hedefi bulmadı.

27: Maçın hakemi Cüneyt Çakır toplam 27 kez faul düdüğünü çalarak oyunu durdurdu. Faullerin 15 tanesini Galatasaray yaparken 12 tanesini Kasımpaşa yaptı.

%31: Sarı kırmızılı takım hava topu mücadelelerinde rakibine göre çok vasat bir mücadele sergiledi. Galatasaray maç boyunca %31 oranında hava topu kazanırken ev sahibi Kasımpaşa %69 oranında hava topu mücadelesi kazandı.

%51: İkili mücadelelerde takımlar hemen hemen aynı derecede mücadeleyi kazansa da Galatasaray %51 ile rakibine göre bir tık daha iyi bir görüntü çizdi. Maçın en çok ikili mücadele kazanan ismi Galatasaray'ın yeni transfer Etebo oldu. Etebo 16 kez girdiği ikili mücadelelerin 15'ini kazandı.

%59: Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında topa hakim bir futbol sergiledi. Sarı kırmızılılar maç boyunca topa %59 oranında hakim olurken bu oyun yönetimini skora çeviremedi.

%62: Galatasaray bu mücadelede %62 oranında top kapma başarısı gösterirken, ev sahibi Kasımpaşa ise %57 oranında top kapma başarısı gösterdi. Maçın en çok top kapan isimleri 2'şer kez top kapan Oghenekaro Etebo ve Taylan Antalyalı oldu.

%85: Sarı kırmızılı takım maç boyunca oyun hakimiyetini korudu. Takımın bu oyun hakimiyeti pas yüzdesine de yansıdı. Galatasaray maç boyunca %85 oranında isabetli pas yaptı. Ev sahibi Kasımpaşa ise bu alanda %76'da kaldı. Maçın en çok isabetli pas atan ve en yüksek yüzdeli pas atan ismi 92 pasın 85'inde isabeti bulan Oghenekaro Etebo oldu.

119: Her alanda dikkat çeken Etebo maçın en çok topla buluşan ismi olmayı da başardı. Galatasaray'ın dinamosu olan oyuncu 90 dakika sahada kalıp toplam 119 kez topla buluştu. 

462: Galatasaray, Kasımpaşa'ya karşı toplam 462 başarılı pas yaptı. Ev sahibi ekip bu alanda Galatasaray'ın gerisinde kaldı ve maçı 288 başarılı pas yaparak tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.