Süper Lig: Babel attı, Galatasaray kazandı!


Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Galatasaray, ligin son sırasındaki Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golü 45+2'de Ryan Babel'den gelirken üst üste ikinci kez galip gelen Galatasaray puanını 13'e yükseltti. 

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırladı. 90 dakikada iki takım adına da durgun bir futbol oynanırken Galatasaray'ın golü 45+2'de Saracchi'nin sol kanattan yerden ortasına ceza alanı içinde düzgün vuran Ryan Babel'den geldi. Bu sonuçla Galatasaray ligde puanını 13'e yükseltirken ligin son sırasındaki Ankaragücü ise 1 puanda kaldı. 

SARACCHI VE MARCAO DEVAM EDEMEDİ

Galatasaray'da Babel'in golünde asisti yapan isim olan Marcelo Sarrachi ve takımın başarılı stoperi Marcao maçta sakatlık geçirdiler. Saracchi, 55. dakikada yerini Emre Taşdemir'e bırakırken Marcao ise 75. dakikada oyundan çıktı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.