Terim kararını verdi: 1 taşla 2 kuş!


Galatasaray'da transfer döneminde satılması beklenen ancak yüksek teklif gelmemesi nedeniyle takımda kalan Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli maaş kesintisi nedeniyle yönetimin canını bir hayli sıkmıştı.. İki yıldız yaptıkları hareketle camiada tepki çekerken, teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla ilgili yeni bir plan yaptı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da adeta kriz haline gelen Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ikilisi için yeni karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz’in ücretlerinde indirim yapmadıkları için sert tepki gösterdiği Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ikilisini takımdan kesmeyecek. Tecrübeli teknik adam, yarın Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak lig maçında iki futbolcuya da ilk 11’de yer vermeyi planlıyor. Terim’in, maddi anlamda sorunlar ve fikir ayrılığı yaşansa da Feghouli ve Belhanda’yı kazanmaya çalışıp ara transfer dönemine kadar maksimum verim almaya çalışacağı ifade edildi.

Fatih Terim böylelikle ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalleri bulunan iki futbolcunun değerini maksimum düzeyde tutup, oyunculara kulüp arayan yönetimin de işini kolaylaştırmış olacak. Sarı kırmızılı yönetim, Feghouli ve Belhanda dışındaki tüm futbolcularla, ücretlerinde yüzde 15 oranında kesinti yapmaları konusunda anlaşmaya varmıştı. Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sarı-kırmızılı ekibi FIFA’ya şikayet ettiği, Feghouli'nin de Belhanda ile birlikte hareket ettiği ifade edilmişti. Belhada ve Feghouli Kasımpaşa karşılaşmasında etkisiz bir futbol ortaya koymuş ve camianın tepkisini çekmişti.

Belhanda transfer döneminin son günlerinde Nice ile temasa geçmişti ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray yönetimi, Belhanda ile en kötü ocak ayında yollarını ayırmak istiyor. Aksi halde Faslı futbolcu, sözleşmesinin bitimi ile birlikte sarı kırmızılılara veda edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.