Terim'in yeni gözdesi Jonas Wild!


Galatasaray'da
gelecek vaadeden ve genç bir jenerasyon kurmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle birlikte şimdiden Ocak ayı için çalışmalara başladı. Deneyimli teknik adam Kopenhag forması giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Jonas Wind'in yakından takip edilmesini talep ederken, golcü oyuncu hakkında araştırma başlatıldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Avrupa futbolunu yakından takip eden Fatih Terim'in yeni favorisi Danimarka Milli Takımı.. Avrupa'nın şu anda yükselen değeri olduğuna inanan tecrübeli teknik adam özellikle çalışkanlık ve disiplinleri sayesinde Danimarka'nın Avrupa Şampiyonası'nda ve Dünya Kupası'nda başarı kazanacağına inanıyor. Bu yüzden maçlarını sürekli takip ediyor. Nitekim, Danimarka son iki maçında önce İzlanda'yı (3-0) sonra da İngiltere'yi (1-0) deplasmanda yendi.

"Artık oyuncularına geçmişlerine değil geleceğe yatırım yapmalıyız" diyen Terim'in favori Danimarkalısı ise Kopenhag'da oynayan Jonas Wind. Tecrübeli teknik adama göre 21 yaşındaki futbolcu büyü bir yeteneğe sahip ve Lewandowski, Ibrahimovic olma potansiyeli fazlasıyla var. Wind'i birçok takımın izlemesi transferi güçlendirse de yönetimden, gerekli girişimlerin yapılmasını talep etti. Galatasaray'ın yüksek getirisi olan bu tip oyuncuları kadrosuna katmasının büyük önem arz ettiğini kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.