Üstünel'den yıllar sonra itiraf: Okuma yazma bilmiyormuş!


Galatasaray'da taraftarın gönlünde ayrı bir yere sahip olan ve "transfer sihirbazı" lakabını alan Haldun Üstünel geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kendisine gelen bir soru üzerine Abdul Kader Keita'nın transfer sürecini anlatan eski yönetici, Fildişili yıldız oyuncunun okuma yazma bilmemesi nedeniyle uzun bir süre beklediklerini açıkladı! 

İsmi sık sık Galatasaray'da tekrar yönetici olacağı konuşulan Üstünel, 11 yıl sonra bu transferin hikayesini Instagram hesabından anlattı. Üstünel geçmişe dair bir anı olarak paylaştığı bu anektodu anlatırken "Transfer görüşmesi için Lyon'a gittiğimizde Galatasaray isminden dolayı bizi çok iyi ağırladılar. Uzun süren müzakereler sonrasında kulübüyle anlaşmaya vardık. Sonrasında kapının önünde 50'ye yakın basın mensubunun beklediğini fark ettik, Keita transferi için geldiğini düşünmüştüm ama halbuki aynı gün Benzema'nın Real Madrid'e transferi gerçekleşmiş, o yüzden gelmişler. Neyse sonrasında Keita'nın menajeri olan amcasıyla görüştük, uzun pazarlıklar sonrasında onunla da anlaştık, anlaşma metnini hazırladık ve imza için Keita geldi, oturdu. İmza atması için 15 dakika bekledik, yarım saat - 1 saat - 2 saat - 3 saat derken bir türlü imzalamıyor Keita. 3. Saatin sonunda imzayı attı, meğersem okuma yazma bilmediği için imzayı atmamış o kadar saat.. O dönem için gizledik tabii bu durumu, güzel bir anı olarak kaldı bizim için.." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.