Abdurrahim Albayrak: Mbaye Diagne 15 milyon euro oldu.


Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0'la geçen Galatasaray'da karşılaşmanın ardından ikinci başkan Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Diagne'nin değerinin 15 milyon euro olduğunu söyleyen Albayrak çok iyi çalıştıklarını da ifade etti. 

Net bir galibiyet alarak İstanbul'a dönecek oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Albayrak, "Her futbolcumuz yere yattığında 'aman' diye kalbim yerinden fırlarken, ne bizde ne Rizespor'da bir sakatlık olmaması sevindirici. Kayserispor karşısında da güzel oynamıştık ama şans bizim yanımızda değildi. Bugün muhteşem oynadık. Rizespor gibi son haftaların formda olan bir takımı karşısında 4-0 gibi net bir galibiyet aldık. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Başta Fatih hocam olmak üzere teknik heyete teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

SAKAT OYUNCULAR DÖNÜNCE BAMBAŞKA BİR GALATASARAY OLACAK

Birçok oyuncumuzun eksik olmasına karşın teknik heyetimizin bunu mazeret görmeyerek takımı hazırladığını anlatan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, "Sabah kahvaltısında Fatih Hoca ile bunu uzun uzun konuştuk. Babel'i, üçüncü  forvet olarak hocam adapte etti. Muslera yok, yedeği Okan yok. Sağ bek, sol bek sakat. Luyindama sakat, stoper sakat. Bazı arkadaşlarımız Covid-19'dan dolayı yok. Arda yok, Omar yok , Belhanda yok. Yani, daha sayabileceğim bir sürü futbolcu yok. 7 tane banko 11'de oynayan futbolcumuz yok. Hoca bunu hiç mazeret etmedi. Geçen hafta Kayserispor'da kaçırdığımız golleri atsak 7-8 olurdu. Rizespor kalecisi Gökhan muhteşem kurtarışlar yaptı. Tebrik ediyorum kendisini. Milli takıma yeni bir kaleci geliyor.  İki haftada 15 gol atardık; ama maalesef geçen hafta atamadık. Rize'de, doğup büyüdüğüm şehirde güzel bir gün oldu. 4-0 gibi net bir galibiyetle İstanbul'a dönüyoruz. İnşallah bundan sonra maçlarımız daha güzel, daha keyifli olacak. Falcao ve sakat oyuncular dönünce bambaşka bir Galatasaray olacak. Çok iyi çalışıyoruz, çok iyi hazırlanıyoruz. Florya'daki çalışma temposunu görmeyen bilemez, kimse tahmin bile edemez. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Mustafa Cengiz'e ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza selam gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

DIAGNE'NİN BEDELİ 15 MİLYON EURO

Çaykur Rizespor karşısında üç gol birden atan Mbaye Diagne ile ilgili de Abdurrahim Albayrak, "Diagne'nin bu golleri atmasına ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun bugün üç gol attı. Mbaye Diagne bugün 15 milyon euro oldu. İsteyenler de vardı. 15 milyon euro veren alır. " diyerek sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.