Belhanda attıkça Aslan kazanıyor!

Galatasaray'da sezonun en çok tartışılan ismi Younes Belhanda ortaya koyduğu futbolla takımını sırtlarken, Faslı oyuncu son yılların en golcü sezonlarından da birisine imza atıyor. Sivas deplasmanında 1 gol - 1 asistlik performansıyla 3 puanda başrol oynayan Belhanda bu sezon attığı her golde takımına galibiyeti getirdi. 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın tartışılan ismi Youness Belhanda, Sivas'ta takımına galibiyeti getirdi. Tecrübeli futbolcu, 19. dakikada Feghouli'nin pasında yerden ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderip, sarı-kırmızılıları öne geçirdi. Belhanda ikinci yarının başında Arda'nın attığı golün pasını vererek maçın adamı oldu. Faslı yıldızın, Erzurum deplasmanında sahaya kaptan çıktıktan sonra performans olarak yükselişe geçmesi dikkat çekti.

ATINCA TAKIM KAZANIYOR

Bu sezon resmi maçlardaki 3'üncü golünü atan Youness Belhanda'nın fileleri havalandırdığı 3 karşılaşmayı da (Hajduk Split, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor) Galatasaray kazandı. Öte yandan Faslı yıldız oyuncunun ligde attığı son 3 gol de deplasmanda geldi. Bu da Belhanda'nın gol için saha seçmediğini gösterdi. Teknik direktör Fatih Terim maçın ardından Belhanda'nın iyi oynadığını, kendisinden beklenenin de bu olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.