Falcao'nun tedavisi devam ediyor!

Süper Lig'deki galibiyet serisini 3 maça çıkartan ve zirveye yaklaşan Galatasaray'da milli araya rağmen mesai devam ediyor. Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına Florya'da başlayan teknik direketör Fatih Terim oyuncularına bir günlük izin verirken, sakatlığı sebebiyle Perşembe gününden itibaren takımdan ayrı çalışan Radamel Falcao'nun da durumu belli oldu. 

Sivas deplasmanından 3 puanla dönerek ligde üst üste 3 maç kazanan Galatasaray, milli aranın ardından Süper Lig'in 9. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Demir Grup Sivasspor maçında tam süre forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları üzerinde durduğu aktarıldı. 

Milli takımlara davet edilen Ömer Bayram, Kerem Aktürkoğlu, Omar Elbadellaoui, Martin Linnes, Christian Luyindama, Peter Etebo, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel ile birlikte ikinci kez baba olan ve izinli olarak Uruguay'a giden Marcelo Saracchi'nin antrenmanda yer almadığı kaydedildi. Radamel Falcao'nun tedavisine devam edildiği belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun milli arada sakatlığını tamamen atlatarak fiziksel olarak hazır hale gelmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.