Galatasaray'da Etebo ve Saracchi kararı!

Galatasaray'da kiralık oyuncular hakkında karar verildi. Etebo’yu sezon sonunda Stoke City’ye geri göndermeyi planlayan Galatasaray, Saracchi’nin bonservisini almak için ise devre arasında harekete geçecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Geçen sezon kiralık oyuncularından ağzı yanan Galatasaray'da bu sayı 2'ye düştü. Bu sezon sadece Etebo ve Marcelo Saracchi kiralık forma giyiyor. Etebo'nun sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunurken, Saracchi için Leipzig böyle bir madde koydurmadı.

Etebo düşünülmüyor!

Galatasaray cephesi, Etebo'nun bonservisini almayı düşünmüyor. Terim ideal orta sahasını Taylan-Belhanda-Emre Kılınç üçlüsünden oluşturdu ve Etebo'nun performansını yeterli bulmadı. Nijeryalı, sezon sonu Stoke City'ye geri gönderilecek. Saracchi ise kadroda tutulacak. Uruguaylı sol bekin bonservisini almak için ocak ayında Leipzig'le görüşülecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.