Galatasaray'da hücum hattı belirsizliğini koruyor..


Galatasaray'da milli ara sonrası oynanacak Kayserispor mücadelesinde oluşacak hücum hattı bilinmezliğini koruyor. Radamel Falcao'nun belirsizliği, Ryan Babel'in Covid-19 nedeniyle karantinaya alınması tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'i düşündürüyor.

Milliyet'in haberine göre; Ligde Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da ofansif bölgede de belirsizlik devam ediyor. Hafta sonuna kadar iyileşip iyileşmeyeceği hala netlik kazanmayan Radamel Falcao'nun durumu, Kayseri karşısında sahaya çıkacak kadroyu belirleyecek. Kolombiyalı forvet 3 günlük izinde de tedavisini devam ettirirken, hafta sonuna yetişip yetişmeyeceği önümüzdeki günlerde netleşecek. Tecrübeli oyuncu kendini hazır hisseder ve görev almak isterse, takımdaki yerini alacak. Babel'in durumu göz önüne alındığında zaten forvette Teknik Direktör Fatih Terim'in çok fazla alternatifi bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.