İç sahada 7 puan kayıp!

Süper Lig'e verilen milli aranın ardından evinde Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray, rakibiyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken kötü anlamda bir istatistiğe imza attı. Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon ligde iç sahada 7 puan kaybetti. 

Süper Lig'de üstüste üç galibiyet alarak zirveye ortak olan Galatasaray, milli aranın ardından ligin 9. hafta karşılaşmasında Kayserispor'u evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve tabir-i caizse tek kale bir oyun ortaya koyan Galatasaray, maçta sakatlanan rakip kaleci Lung olmak üzere Kayserispor kalesini bir türlü geçemeyince sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte ligde bu sezon 5. iç saha maçında 2. beraberliğini alan Galatasaray, toplamda 7 puan kaybetmiş oldu. 

Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon iç sahada oynadığı 5 maçta 2 galibiyet - 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederken, bu karşılaşmalarda 6 gol atarken kalesinde de 4 gol gördü. Daha önce deplasman maçlarında sorun yaşayan ve "deplasman fobisi" olduğu belirtilen Galatasaray, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda ise 4 karşılaşmadan 3 kez galip ayrılırken, 1 kez de mağlup oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.