Kalede rekabet kızıştı!

Fernando Muslera'nın yokluğunda kalede tecrübeli bir isim isteyen ve Fatih Öztürk'e kaleyi emanet eden Galatasaray'da geride kalan maçların ardından teknik direktör Fatih Terim formayı Okan Kocuk'a verdi. 24 yaşındaki kalecinin başarılı performansı ve Muslera'nın erken dönme ihtimaliyle birlikte kalede rekabet kızıştı! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kalede büyük bir rekabet var! Sakatlığı sebebiyle sezonun ilk yarısında forma giymesi zor görülen Fernando Muslera'nın yokluğunda Aslan'ın kalesinde iki isim bulunuyor: Okan Kocuk ve Fatih Öztürk.. Teknik direktör Fatih Terim, sezona 33 yaşındaki eldiven Fatih Öztürk'le başlamıştı. Tecrübeli kalecinin ilk 5 haftada hatalı goller yemesinin ardından Terim, eldivenleri Okan'a teslim etti. Son oynanan Erzurum ve Ankaragücü sınavlarında Cim Bom'un kalesini 24 yaşındaki file bekçisi korudu. Galatasaray iki maçta da galibiyete uzanırken, kalesinde sadece bir gol gördü. Okan'ın performansı teknik ekibi memnun ederken, Fatih'in de yeniden teknik heyetin gözüne girmek adına idmanlarda çok çalıştığı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.