Muslera dönene kadar kale Okan'ın!

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Okan Kocuk, son olarak Sivas deplasmanında hatalı gol yemesine rağmen yaptığı kritik kurtarışlarla teknik heyetten tam not aldı. Muslera'nın sakatlığı sonrasında gösterdiği performansın ardından Fatih Öztürk'ün de transfer edilmesiyle geriye düşen 25 yaşındaki kaleci bir nevi çalışmalarının karşılığını aldı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sivas karşısında yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızlarından biri olan Okan Kocuk, sıkı çalışmasının karşılığını aldı. Okan'ın özgüvenin de yükselmesi, teknik heyeti çok memnun etti. Geçen sezon salgın sonrası yeniden başlayan Süper Lig'de Galatasaray'ın en önemli oyuncularının başında gelen Fernando Muslera, Rizespor maçında sakatlanmıştı. Sonrasında kaleyi devralan Okan Kocuk, performansıyla soru işaretleri yaratmış ve Galatasaray da, yeni sezon öncesi Muslera'nın yokluğunda Okan'ın yanına Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk'ü dahil etmişti. İlk başta kaleyi Fatih'e kaptıran Okan, sonrasında sıkı bir çalışma temposunun içerisine girerek, Erzurumspor maçıyla birlikte yeniden kaleye geçmeyi başardı. Erzurum ve Ankaragücü galibiyetlerinde kalede olan 25 yaşındaki file bekçisi, Sivasspor karşısında kazanılan 2-1'lik zaferin mimarları arasında yer aldı. 

Mücadelede yediği hatalı gole rağmen karşılaşmadan kopmayan ve özgüveni çok yüksek olan Okan, Muslera gelene kadar büyük bir hata yapmaması halinde kaleyi hep koruyacak. Tecrübeli kalecinin, bu performansını devam ettirerek, daha sonrasındaki ikinci kaleci pozisyonunu da Fatih'e kaptırmak istemediği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.