Ömer Uğurata: Galatasaray'ı tekrar hak ettiği yerlere çıkarmak için çalışacağız.

Galatasaray, Basketbol Süper Ligi'nde ağırladığı Türk Telekom'u mağlup ederek galibiyet orucuna son verdi. Yardımcı antrenörümüz Ömer Uğurata bu galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'I TEKRAR HAK ETTİĞİ YERLERE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
"Öncelikle çok sevdiğim bir Türk Telekom oyuncusu sanırım koronavirüse yakalanmış. Bugün kadroda yoktu. Hem Türk Telekom ailesine hem de ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tyler Ennis ise gerçekten şanssız bir sakatlık yaşadı. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Çünkü zaten bir sezonu oynamayarak geçirdi. Çok iyi bir basketbolcu. Ona da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim için önemli bir galibiyet. Üst üste mağlubiyetler alıyorduk. İkinci yarıda Tenerife dönüşü seyahatin yorgunluğuyla çok basit hata yaptık. Yapmamamız gerekenden fazla hata yaptık. Tyler sakatlandıktan sonra anlam veremediğim psikolojik bir durgunluk oldu. Onlar daha da agresifleşti, biz durduk ve reaksiyon veremedik. Bu reaksiyonları veremezsek önümüzde daha zor maçlar var. İlk devre mükemmele yakın bir oyun ve farklı skor olmasaydı bugün galibiyetten söz edemezdik. Onun için önümüzde iyi bir fırrsat var. İki ana oyun kurucumuz sakat. Onların geri gelmesini bekliyoruz. 11 günlük milli takım arasında mümkün olduğu kadar Galatasaray'a yakışır şekilde, Galatasaray'ı tekrar hak ettiği yere yukarıya çekmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.