Ryan Babel çıkışını sürdürme peşinde!

Galatasaray'da hafta sonu Sivas deplasmanında forvet olarak görev yapan ve gösterdiği performansla alkış alan Ryan Babel yükselen formunu milli takımda da sürdürmenin peşinde.. Teknik direktör Fatih Terim hem sol kanatta hem de forvette şans verdiği oyuncunun performansından memnun olduğunu dile getirdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında satılması söz konusu olan ancak takımda kalan Babel gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı. Radamel Falcao'nun sakatlığı, Diagne'nin formsuzluğu derken Sivas maçında Galatasaray'ın forveti olarak sahaya çıkan Ryan Babel, görevini harika bir şekilde yerine getirdi. Yükselen formuyla dikkatleri çeken Babel, çıkışını şimdi de ülkesi Hollanda adına sahaya çıkarak sürdürmeyi hedefliyor. 

Euro 2020'de forma giymek isteyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu Hollanda milli takımına davet edildi. Portakallar yarın hazırlık maçında İspanya ile daha sonra da UEFA Uluslar Ligi'nde de Polonya ve Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecekler. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.