Seçim 2020 | Metin Öztürk adaylığını resmen açıkladı!

Galatasaray'da yönetim tarafından açıklanan erken seçim kararının ardından gözler camiada başkan adayı olacak isimlere çevrilirken, ilk açıklama yapan isimlerden birisi Metin Öztürk oldu. GSYİAD'da bir dönem başkanlık yapan Öztürk, yaptığı resmi açıklamada "Daha Güçlü Galatasaray" mottosuyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık'ta yapılmak üzere seçim kararı aldı. Seçim kararının ardından Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, adaylığını açıkladı. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray Yönetim Kurulu seçim kararını açıkladı. Her zaman plansız ve baskın seçimlerin Galatasarayımıza zarar verdiğini düşündüm. Ben ve ekibim, gerek yaptığımız çalıştaylarla, gerekse yüz yüze toplantılarla son 14 ayda, 1.200 üyemiz ile bir araya geldik. Yüzde 40 değil, yüzde 100 hazırız. Sorunları biliyoruz. Güçlü ekibimizle ve camiamızın desteğiyle çözemeyeceğimiz sorun yok." ifadelerine yer verdi.

Metin Öztürk, kulüp eski yöneticilerinden Burak Elmas'tan sonra adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

GALATASARAY BAŞKAN ADAYI METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Peki adaylardan Metin Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir? Galatasaray'da başkanlık yarışı için heyecan başladı. Adaylar isimlerini açıklamaya başladı. Peki, Galatasaray başkan adayı olacağını duyuran Metin Öztürk kimdir? İşte sarı kırmızıların merak ettiği isim!

Metin Öztürk 14 Mart 1961 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2 kız bir de erkek çocuk babası olan Öztürk'ün sigorta sektöründe 41. yılını tamamlamış olan Assistline şirketi, pazarının en büyük şirketlerinden biridir. Öztürk, 2015-2018 döneminde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığını görevini yürütmüştü. Dursun Özbek'in listesinde yer alıp seçimlerde Mustafa Cengiz'e kaybeden Öztürk yeniden aday olurken 4 Mart'ta gerçekleştirilen Genel Kurulda "Mustafa Cengiz ve yönetimi ibrayı hak etmediler. İbrasızlık doğru karar ama yanlış bir zaman. Eğer genel kurul mayıs ayında olsaydı ben de ibra etmezdim." sözleriyle dikkat çekmişti.

Metin Öztürk'ün babası 30 yıl Galatasaray Adası'nın efsane müdürü Süleyman Öztürk'tür.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.