Stoper ikilisinden büyük fedakarlık!

Galatasaray'da sakatlığı tam atlatmayan takımla sadece 1 idmana çıkarak maç kadrosuna dahil edilen Marcao, fedakarlık yaparak Sivasspor karşılaşmasında iğneyle oynadı. Brezilyalı oyuncunun partneri Luyindama'nın da ağrıları olmasına rağmen takımı yalnız bırakmadığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in saha içerisindeki en önemli isimlerinden olan Marcao ve Luyindama'nın zorlu Sivas deplasmanında fedakarlıkla sahada kaldığı ortaya çıktı. Ankaragücü karşısında yaşadığı sakatlık nedeniyle hafta boyunca tartışılan Marcao, Sivas kadrosuna alınsa da oynayacağını kimse düşünmüyordu. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in fedakârlık beklediği oyuncu, hocasını ve takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve sahaya çıktı. Yapılan iğne tedavisi ile oynayan Brezilyalı futbolcunun yanı sıra partneri Luyindama'nın da ağrıları olduğu öğrenildi. Kongolu oyuncunun da ağrıları nedeniyle iğne ile maça çıktığı belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.