Sultanlar Ligi | Galatasaray kazanmaya devam ediyor!


Galatasaray HDI Sigorta, Misli.com Sultanlar Ligi 18. haftasında Sarıyer Belediye’nin konuğu oldu. Sarı-kırmızılılar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı ve ligdeki 12. galibiyetini aldı. 

Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki galibiyet serisini sürdüren ve üst üste 8. galibiyetini alan Galatasaray, Sarıyer Belediye karşılaşmasını da 16-25, 18-25, 12-25’lik setlerde 3-0 kazandı. Bu sonuçla ligdeki puanını 33’e yükseltti. Karşılaşmada oyuncularımızdan Kosheleva 15, İlkin 13, Rykhliuk 10, Ergül ise 8 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Galatasaray HDI Sigorta, CEV Kupası son 32 turu rövanş maçında 26 Kasım 2020 Perşembe günü Ukrayna’nın Khimik Yuzhny takımını konuk edecek. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.