Belhanda ve Onyekuru için transfer açıklaması!

Galatasaray'la iyi ilişki içerisinde olan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Younes Belhanda'nın da menajerliğini yapan William D'avila, kış döneminde yaşanacak olan transfer gelişmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Fransız menajer, devre arasında transferi söz konusu olan Henry Onyekuru konusunda da görüşlerini dile getirirken, Younes Belhanda'nın yeni sözleşme imzalama ihtimalinin olduğunu belirtti.

YOUNES BELHANDA KONUSU
Al-Duhil'den teklif alıp almadığımız konusunda yorum yapmayacağım. Bu özel bir konu ama şu kadarını söyleyelim: Ocak ayında Belhanda takımdan ayrılmayacak. En azından sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak. Yeni sözleşme yapmak meselesini Galatasaray'la konuştuk ama somut bir şey yok. Bizim için önemli olan Belhanda'nın rahat olması. Galatasaray'ı seviyor. Teknik direktörü onu seviyor ve çok iyi ilişkilere sahipler. Sözleşmesi konusunu da masaya yatıracağız. Bence Galatasaray, Belhanda'yla yeni sözleşme imzalamak ister. Fatih Terim ile arası iyi ve iyi oynuyor. Bu sezon iyi işler yapıyor. Pandemi de herkes boşta olan oyunculara yöneliyor. Transfer yapmak kolay değil. Belhanda Galatasaray'ın bildiği ve burada başarılı olmuş bir oyuncu. Önümüzdeki haftalarda yeniden İstanbul'a geleceğim, sanırım Ocak'ta bu meseleyi çözeriz. Belhanda burada kalmak istiyor.

HENRY ONYEKURU KONUSU
Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Başakşehir yöneticilerinden Onyekuru için teklif almadım. Sadece ilgileniyorlar diye bir söylenti var ama Galatasaray onun için önemli bir opsiyon. Onyekuru için her şey pozitif; çünkü Galatasaray'da şampiyon oldu. Başarılı oldu. Galatasaray'da hiçbir sorun yaşamadı. Fatih Terim onu seviyor. Galatasaray'da her şey aynı, aynı teknik direktör, aynı yönetim, aynı başkan. Başkan ile çok iyi ilişkilere sahibim. Monaco ile konuşacağız. Onyekuru ve Galatasaray'ın fikirleri önemli. Üç taraf aynı yerde buluşursa neden olmasın. Bu transfer olur. Galatasaray ve Onyekuru ile ilgili her şey pozitif. Umarım uzun vadeli bir sözleşme olur. Galatasaray'ın Monaco ile anlaşıp anlaşmayacağı ya da nasıl anlaşacağı konusunda bir şey diyemem. Kiralık mı olacak, uzun vadeli bir sözleşme mi imzalanacak. Göreceğiz. Şu anda bir şey diyemem. Önümüzdeki haftalarda netleşir.


FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.