Diagne için Ocak beklentisi!

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim'in ikinci bir şans verdiği Mbaye Diagne ilk bölümde gösterdiği performansla eleştirilirken, Senegalli oyuncu son haftalarda etkin bir oyun ortaya koydu. Rize deplasmanında hat-trick yaparak eski günlerinden pasajlar sunan Diagne'nin performansı için en çok sevinen taraf hiç kuşkusuz oyuncuyu satmak isteyen yönetim kanadı oldu! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezon başından beri beklentilerin çok uzağında bir görüntü sergilerken, ligdeki ilk golünü penaltıdan Kayseri'ye atan Senegalli forvet, kaçırdıklarıyla saç baş yoldurmuştu. Rize deplasmanı ise tecrübeli futbolcu için tam anlamıyla bir patlama maçı oldu. Kayseri'ye attığı penaltı golünün ardından Rize'de hat-trick yapan Diagne'nin performansı, en çok da yönetimin yüzünü güldürdü. Sarı-Kırmızılılar, Senegalli forvetin bu grafiği sürdürmesi halinde, iyi bir bonservis bedeliyle Ocak ayında satılabileceğini düşünüyor. Her ne kadar ikinci başkan Abdurrahim Albayrak maçın ardından, "Diagne 15 milyon Euro" dese de çok daha düşük bir rakam karşılığında golcü oyuncunun satılıp, bu parayla tüm transferlerin tamamlanması gündemde..

Yaz döneminde de adı Arap kulüpleriyle anılan Diagne'nin yeniden menajerler vasıtasıyla buralara yönlendirilme ihtimali yüksek. Ara transferde çok iyi bir santrfor transferi isteyen Fatih Terim, bu nedenle tecrübeli futbolcunun satılmasına onay vermişti. Kasımpaşa'dan iki sezon önce 13 milyon Euro bonservis maliyetiyle transfer edilen Diagne, bu kez Ocak döneminde Galatasaray'ın elini rahatlatacak isim olma yolunda ilerliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.