Fatih Terim kadro hakkında kararını verdi..

Kayseri maçının ardından Rizespor deplasmanında da etkili bir oyun ortaya koyarak sahadan 4 golle ve 3 puanla ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadro ve formasyon istikrarını sürdürmeye devam edecek. Deneyimli teknik adam eksiklerin dönmesine karşın, Hatayspor karşısında da hem oyun anlayışını hem de oyuncu grubunu değiştirmeyecek.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak olan Hatayspor karşısında ne kadroyu ne de kurguyu bozacak. Çaykur Rizespor karşılaşmasında oyundan, skordan ve takımdan memnun kalan tecrübeli teknik adam, işleyen düzeni değiştirmek istemiyor. Son iki maçtaki pozitif görüntünün karşılığı olarak aynı takımla maça başlamak isteyen Terim’in kim dönerse dönsün yine de aynı ekibi çıkarmak konusunda kararlı olduğu belirtildi.

Sakatlıkları nedeniyle Rize deplasmanında forma giyemeyen Falcao ve Saracchi’nin yine riske edilmeyecekleri öğrenildi. Terim’in bu futbolcuları tam olarak hazır olmadan oynatmayı düşünmediği belirtildi. Emre Taşdemir ve Diagne’den memnun olan tecrübeli hoca bu yüzden Falcao ve Saracchi’yi tam hazır olduktan sonra kadroya dahil edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.