Galatasaray, Alex Tyus'tan 125 bin dolar kazanacak!


Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, sezon içinde pota altındaki eksiğini eski oyuncusu Alex Tyus'u transfer ederek gidermişti. Sarı-kırmızılılarda Tyus'un 2. Galatasaray dönemi kısa sürdü ve tecrübeli oyuncu Real Madrid ile anlaştı. Galatasaray bu transferden 125 bin dolar kazanacak. 

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Real Madrid, Galatasaray'dan Alex Tyus'u buy-out ödeyerek kadrosuna katıyor. Real Madrid Anthony Randolph'un sakatlığı sonrası uzun arayışlarına girmiş ve Tyus'ta karar kılmıştı. Transfer için Alex Tyus ile anlaşan Real Madrid, Galatasaray'a da 125bin dolar buy-out ücreti ödeyecek ve tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katacak. 

2020-21 sezonunda Kasım ayının ilk haftası içerisinde Galatasaray ile anlaşan Tyus, takımıyla Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde üç maçta 8,9 sayı, 4 ribaund ve 1,7 asist ortalamaları yakalamıştı. Alex Tyus, ING Basketbol Süper Ligi’nde ise sekiz maçta 8,1 sayı, 2,7 ribaund ve 1,0 blok ortalamaları yakaladı.

Bench Arkası'nın yeni bölümünde Amile Jefferson, Assem Marei ve Travis Trice'ın saha içi özellikleri, takıma neler katabileceği konuşuldu! Galatasaray'da Johnathan Williams ve Alex Hamilton takımdan ayrılacak mı bu sorularının da cevabı için yayını izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.