Galatasaray'da büyük rekabet başlıyor!

Milli ara öncesi ve sonrasında ideal ilk 11'inden toplamda 7 oyuncusunu kaybeden Galatasaray'da eksikler takıma geri dönüyor. Süper Lig'de üç maçtır iyi bir oyun ortaya koyan ve aldığı farklı galibiyetlerle de zirveye ortak olan Galatasaray'da forma için rekabet kızışacak gibi görünüyor.. 

Süper Lig'de üç hafta önce verilen milli ara öncesinde Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao sakatlıkları nedeniyle bir süre takımdan uzak kalırken, milli takımlarına giden Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui'nin koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Bunun yanı sıra Türkiye'de bulunan Younes Belhanda, Arda Turan ve Okan Kocuk'un da son testlerinin pozitif çıkması üzerine Galatasaray'da ideal ilk 11'den toplamda 7 isimden yararlanılamamış ve teknik direktör Fatih Terim kadro içerisinde yeni bir planlama yapmak zorunda kalmıştı.

Deneyimli teknik adam takımın yıldızlarının yokluğunda Emre Taşdemir, Martin Linnes, Oğulcan Çağlayan, Mbaye Diagne gibi rotasyonda kullandığı isimlere şans verirken bu isimlerin ortaya koyduğu futbol hem teknik heyeti hem de taraftarı sevindirdi. Milli aradan sonra ligde 3 maç oynayan ve bu maçlarda rakiplerine üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray, üç maçta 7 puan toplayarak zirveye de ortak oldu. 

Galatasaray bu haftayı ligde bay geçerken, hafta içerisinde kupada Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yaklaşık 12 günü mini bir kamp dönemi olarak geçirecek olan teknik direktör Fatih Terim, takımın yıldızlarının da fizik olarak istenilen seviyeye çıkması durumunda Karagümrük karşılaşmasında tatlı bir forma kriziyle karşı karşıya kalacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.