Levent Şahin: Sonucun önüne geçen bir hakem vardı!

Karagümrük deplasmanında son dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ligde 6 maç sonra kaybeden Galatasaray'da karşılaşmanın ardından yardımcı antrenör Levent Şahin açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Fatih Terim'in kırmızı kart görmesinin ardından takımın idaresinden sorumlu olan Şahin, aldıkları galibiyetten ötürü rakibimizi tebrik ederken karşılaşmanın hakemlerini de eleştirdi. 

SONUCUN ÖNÜNE GEÇEN BİR HAKEM VARDI
Rakibi tebrik ediyoruz. Maç bittikten sonra başta hocamız olmak üzere bütün teknik ekip aşağıda onları tebrik ettiler. İki taraf da bize göre oynamayı çok istedi. İki taraf da istekli ve arzuluydu oyun içerisinde. Maalesef hocamız atıldı. Bence diğer kulübelere de, diğer teknik adamlara da bakılmalı ve ondan sonra olay değerlendirilmeli. Dilim varmıyor; ama çok fazla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kenarda yaşadığımız bazı olaylar, gördüğümüz bazı söylemler var. Maalesef olay böyle olunca sonucun önüne geçen bir hakemle karşılaşmış olduk.

BİZ GALATASARAY'IZ
Sonuçta biz Galatasaray'ız. Duygularımızı nasıl yaşayacağımızı, nasıl yönlendireceğimizi ve nasıl yöneteceğimizi iyi biliyoruz. Bizim için geride kalan bir maç. Bundan sonraki periyotta Galatasaray'ın büyüklüğünü göstererek önümüzdeki maçlara bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.